tirsdag 10. november 2009

Skuffende fremdrift

Vi tok en tur til Furutangen lørdag for å se på fremdriften. Det er nå 3 uker siden vi var der sist og det eneste som hadde skjedd var at rekkverksbordene på terrassen var på plass og murveggen mellom stua og hallen var ferdig bygd. Byggeleder lovet for kort tid siden at det elektriske skulle være på plass forrige uke, men ingenting var gjort.
Etter telefonsamtale med elektriker i går så var de faktisk på hytta og skulle begynne arbeidet. Det er vi veldig glad for, men siden dette arbeidet er en uke forsinket så må vi sikkert regne med at overtagelsen blir enda en uke forsinket. Vi snakket også med byggelederen i går og han sa at snekkerne skulle starte innvendig rett etter at det elektriske var på plass. Etter flere brudd på lovnader fra Familiehytta om når hytta skal stå ferdig, så har vi begynt å bli skuffet. Vi har forståelse for at det kan bli forsinkelser, men når de ikke ringer og gir beskjed så blir skuffelsen ekstra stor når man kommer opp og ser hvor lite som har blitt gjort.
Det blir spennende å sjekke til helgen hva som har blitt gjort denne uken.

Noen bilder av hytta med rekkverk:

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så kjedelig at dere er så forsinket! Dette likner veldig på de erfaringene vi har gjort også, dessverre!
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hallo!
  Kjenner igjen det du skriver. Øystein har brukt så mye tid på å følge opp alle . Ringt hver eneste dag, så de hater sikkert han som pesten. Men det er ikke noe annet å gjøre. Vi var på hytta til mandag kveld, så de holdt på hos dere.
  Stå på vi skal ikke svi for at de har tatt på seg for mye.Vår ble en mnd forsinket, når er dere lovt ferdig?

  SvarSlett
 3. Utgangspunktet er at hytta skulle vært ferdig i uke 45. Det ble så antydet at de skulle klare det før uke 45. Kjøkkenet skulle komme uke 42 og da var det ikke mye igjen før vi kunne overta. Det siste som har blitt sakt er uke 48 og at elektrikeren skulle være ferdig forrige uke.

  SvarSlett
 4. Det forsetter med det samme iår også,forsinkelser og ingen tilbakemelding.

  SvarSlett