lørdag 21. november 2009

HVA SKJER A?...........INGENTINGVi satte oss i bilen i dag med forhåpninger om at det var gjort en del siden sist vi var på hytta (2 uker siden). Vi fikk vite at elektrikeren startet sin jobb mandag for 2 uker siden og at snekkerne skulle starte rett etter dette. Den siste beskjeden var at hytta skulle stå ferdig uke 48. Vi regnet derfor med at ihvertfall hemsen var ferdig. Det som møtte oss var skuffende. Elektrikeren hadde gjort sin jobb, men det eneste snekkerne hadde gjort var å plaste igjen vegger og tak. Nå er det umulig å få ferdig hytta til uke 48.
Fremdriftsplanene som Familiehytta lager er tydligvis null verdt. Disse blir tydligvis endret hele tiden, og det uten att det blir gitt beskjed til kjøper. Man kan tydligvis ikke stole på det Familiehytta sier. Dette gjør at det som skal være en spennende og artig byggeperiode blir til mye frustrasjon og irritasjon.
Man må også passe på at det man har bestilt blir levert. Vi bestilte i uke 24 ferdig malt panel i taket. Vi har kun funnet ubehandlet panel i hytta, og gjorde Familiehytta oppmerksom på dette for 2 uker siden slik at de kunne bestille opp riktig panel. Det skulle de gjøre, og den skulle bli levert torsdag denne uken, men fortsatt var det ikke kommet slik panel så vidt vi kunne se.
Det ligger også en pall med villmarkspanel ute som har ligget der siden august. Denne er grå og har fuktmerker. Håper ikke dette er panelen de har tenkt å bruke inne.
Det virker sikkert som vi nå er negative til alt, men man blir litt oppgitt når man kommer opp dit og ser at de ikke har mulighet til å rekke det overtagelsetidspunktet man er lovet.... og videre at dette blir endret hele tiden. Vi skal ikke lide for at de har tatt på seg for mye å gjøre. Håper ikke at det også går utover kvaliteten. Familiehytta skal ha kredit for å være svært endringsvillige, men de er elendige på tilbakemeldinger.
Entreprenøren har gjort en kjempefin jobb og laget et fint uteområde for barna. Vi er også veldig fornøyd med elektrikeren, og det ser ut som alt er gjort etter det vi har avtalt.

Dette var et lite hjertesukk etter en bortkastet tur til Furutangen.

2 kommentarer:

  1. Huff da! Vår hytte er også litt forsinket, men vi har fått beskjed om det;-) Lykke til med fremdriften videre - håper det ordner seg greit for dere!

    SvarSlett
  2. Vi vurderte også Familiehytta, men valgte til slutt å gå for en lokal byggmester m/egne tegninger til hytte. Utrolig fornøyd med valget, og deres (og andres) historie ser ut til å understreke at vi gjorde det riktige valget...

    SvarSlett