tirsdag 1. desember 2009

Fremdriften siste uke

Forrige uke hadde vi et møte med Familiehytta angående fremdriften på hytta. Utfordingen var å få samarbeidet mellom murer og Familiehytta til å fungere best mulig. Mureren skal gjøre en større jobb på hytta med muring av peis, pipe, skifer i hallen, samt legge fliser på bad. Dette arbeidet tar ca. 14 dager, og må samkjøres med snekkerarbeidet. Etter en telefonkonferanse med murer ble det enighet om hvordan dette skulle foregå.
Det som vi kunne se var gjort sist uke, var at hemsen var så godt som ferdig, men noe listing gjenstår. Taket nede var nesten ferdig panelert med hvit panel. Murer hadde rettet opp gulvet på badet slik at det er klart for flislegging. I går startet mureren med å legge skifer i hallen, så nå håper vi at han kan fullføre sin jobb som avtalt innen 14 dager. Vi håper nå på overtagelse om 2-3 uker.
Her er noen bilder:

1 kommentar:

 1. Hei.
  Så bra det går fremover.
  Jeg ville hatt en avfukter tilgjengelig når det skal foregå "større murerarbeider".
  Hvis det er mye mur, puss og støpearbeider blir det mye fuktighet som skal ut i rommet, og resultatet blir ikke alltid bra for trepanel,listverk, furugulv etc. hvis dere ikke har kontroll på fuktigheten.
  Vær i hvertfall oppmerksom på det slik at dere har fuktigheten under kontroll.:-)
  Lykke til i innspurten.
  mvh. Bjørn

  SvarSlett