onsdag 26. august 2009

Status etter ferien

Etter noen ukers forsinkelse så ble sålen støpt i uke 29. Byggingen av reisverket ble startet i uke 33 og mine foreldre tok turen til Furutangen samme helg. De startet med å rydde litt på tomten, men med dårlig vær ble dette arbeidet begrenset. Vi derimot lå ved bassenget i 30 grader og skyfri himmel på Tenerife.
Etter å ha kommet tilbake fra 14 dagers ferie denne uken så regnet vi med å kunne bruke siste del av ferien til å beise hytta, men ble ganske skuffe da vi ringte Familehytta i går og fikk beskjed om at det ikke har blitt gjort noe mer siden foreldrene mine var der. Vi fikk da beskjed om at vi kunne starte med beising tidligst helgen 11-13.september. Dette var skuffende da det først ble sagt at det tok ca 2 uker fra de startet med byggingen til vi kunne starte beisingen. En ting som bekymrer oss litt nå er at reisverket står der i regnvær uten at det kledd igjen og at diverse materiale som isolasjon ligger ute i regnet. Og når vi nå leser at andre har hatt problemer med fuktskader på materialet som har blitt brukt, så er ikke dette bra.
Vi må tydeligvis smøre oss med tålmodighet og vente noen uker til før vi kan ta frem malepenselen, og håpe på at været holder seg slik at vi får beiset hele hytta før kulda kommer for alvor.

1 kommentar:

  1. Hei!
    Så det var forklaringen på at det ikke skjedde noe. Har sett at hyttebyggingen har stått stille.

    Synnøve

    SvarSlett